Kategóriák
Termék részletek


Indesit IWUD41051 elöltöltős mosógép (Új & Szépséghibás)

ÚJ
Új (szépséghibás)
Raktárkészlet: 0 db
Indesit IWUD41051 elöltöltős mosógép (Új & Szépséghibás)
59 999 Ft
Nincs raktáron
 • Gyártó: Indesit
  Modell: IWUD 41051 C ECO EU

  Tulajdonságok:


  Magasság: 85 cm
  Szélesség: 59.5 cm
  Mélység: 33 cm
  Energiaosztály: A+
  Energiafelhasználás: 0.77kWh/ciklus
  Ruhatöltet: 4 kg
  Max centrifuga fordulatszám: 1000 ford/perc
  programok száma: 16
  Farmer program
  Gyapjú program
  selyem program
  Delay Timer: A Delay Timer opció segítségével előre be lehet állítani a mosógép bekapcsolási időpontját az egyéni igényeknek megfelelően. A program elindítása akár 24 óráig is késleltethető. Készítse be a ruhatöltetet, adja hozzá a mosószert, állítsa be a programot és a gép az Ön által beállított időpontban fog elindulni.
  Sport Program: A Sport Intensive, a Sport Light és a Special Shoes programokat kifejezetten a sportruházat és a sportcipők mosására fejlesztettük ki, melyek különleges kezelést igényelnek.
  Energy Saver: A pamut, szintetikus és farmer programoknál használható Energy saver opció segítségével az energia akár 70%-át (a 30°C-os pamutprogrammal összehasonlítva) is megtakaríthatjuk a vízhasználat optimalizációjának és a dob hatékonyabb mechanikai működésének köszönhetően.
  Eco time: Az Eco Time opció használatával nem kell várnod a teljes adag szennyes összegyűltére. Bármely leggyakrabban alkalmazott program használatakor (Pamut és Szintetikus 60°-ig) bekapcsolható. 3 kg-nál kisebb töltet esetén lehetővé teszi a mosási idő csökkentését max. 30%-kal a normál programokhoz képest a víz és energiafelhasználás 40%-os csökkenése mellett.
  Eco Energy
  Kis digitális kijelző

   

  Garancia: 12 hónap

 • Raktárkészlet
  0 db
  Cikkszám
  M134BT
  Státusz
  ÚJ    Új (szépséghibás)    
Webáruház készítés