Kategóriák
Termék részletek


Hotpoint - Ariston AQD1071D69 Mosó - Szárítógép

Raktárkészlet: 0 db
Hotpoint - Ariston AQD1071D69 Mosó - Szárítógép
 • Hotpoint - Ariston AQD1071D69 Mosó - Szárítógép
 • Hotpoint - Ariston AQD1071D69 Mosó - Szárítógép
 • Hotpoint - Ariston AQD1071D69 Mosó - Szárítógép
159 000 Ft
Hotpoint - Ariston AQD1071D69 Mosó - Szárítógép
10 Kg mosás
7 Kg szárítás
AA energiaosztály
1600 ford./perc centrifuga fordulat
Dinamikus Inverter motor
Super Silent - extra halk technológia
 • - Mosási kapacitás: 10 Kg
  - Max. szárítási kapacitás: 7 Kg
  - Maximálisan elérhető centrifugálási sebesség : 1600 fordulat/perc.
  - Energia hatékonysági osztály : A
  - Mosási hatékonysági osztály : A
  - Centrifugálási hatékonysági osztály : B
  - Super Silent - extra halk technológia
  - Dinamikus Inverter motor
  - Woolmark Platinum Care
  - Super Wash
  - Hőmérséklet-szabályozás
  - Késleltetett indítás
  - Vasaláskönnyítő Gomb
  - Extra öblítés
  - Automatikus fogyasztás-szabályozás
  - Selyem program
  - Baba program
  - Kosár : Poliplex
  - Túlfolyásgátló
  - Szín : Fehér
  - Súlya: 75,6 Kg
  - Méretek: Szélesség: 59,5cm; Magasság: 85cm; Mélység: 61,6cm

  High Definition (HD) Technológia
  A HD technológia kimagasló eredményt garantál megőrizve a ruhák eredeti szépségét. A Hotpoint által szabadalmaztott speciális Anti Stain folteltávolító eljárás segítségével még könnyebben eltávolítható a 20 legmakacsabb folt típus. A Hydro Thermal technológia a mosásban és Heat Profile technológia a szárításban nem csupán tökéletes eredményt biztosít, de tovább megőrzi a ruhák színének élénkségét miközben energiát takarítunk meg és védjük a környezetet.

  Woolmark Platinum Care gyapjúápolás
  A Woolmark Platinum Care a Woolmark Company legmagasabb minősítése, mely csak azokat a márkákat illeti meg, amelyek olyan magas minőséget érnek el, hogy mosógépei a "kizárólag kézi mosás" címkével ellátott ruhákat is ki tudják mosni. Ez az eredmény egy egyedi, szabadalmazott mosási rendszernek köszönhető, amely nem roncsolja a szöveteket és ezáltal megtartja puhaságukat akár több, mint 20 mosás után is.

  Baba program
  A Baba program biztosan tökéletes eredményt nyújt még 40 °C -on is és teljes higiéniát biztosít a babaruhák számára, valamint törődik a baba bőrével és a szövetekkel is. A program több vizet használ, hogy tökéletesen feloldja a mosószert, optimalizálja a fertőtlenítő adalékanyagok hatóerejét és teljesen kiöblítse a ruhákból a mosószer maradványait.

  Vasaláskönnyítő opció
  Az Easy Iron opció segítségével a vasalás lényegesen könnyebb: a ruhaneműk szálai visszanyerik puhaságukat és a gyűrődések kismulnak, ezáltal megkönnyítve a vasalást.

  Selyem és függöny program
  A Selyem és Függöny program lehetővé teszi a legkényesebb anyagok, például selyem, viszkóz, sőt csipkék teljesen biztonságos gépi mosását az anyagok roncsolódásának veszélye nélkül. A lassú dobmozgás és a magasabb vízfelhasználás minimálisra csökkenti az anyagok dörzsölődését, kifogástalan eredményt biztosítva ezzel. A mosás utolsó fázisában különleges kezelésben részesülnek a ruhák, az extra öblítés gondoskodik minden mosószer maradvány eltávolításáról.

  Szárazsági szint érzékelő
  Különleges szenzorok beépítésének köszönhetően a mosó-szárítógép képes érzékelni a ruhákban maradt nedvességet és automatikusan leáll, amikor a kívánt szintet elérte. A lealacsonyabb szint a "Vasalási szárazság", ilyenkor a legmagasab a maradék nedvesség, mely a vasalást igénylő ruhaneműk számára ideális. Az "Akasztó szárazság" nedvességi szintje magasabb a ruhásszekrényben tárolhatónál. Ideális a ruhák vállfára akasztásához, ahol a szárítás optimális függő helyzetben fejeződhet be. A "Hajtogatási szárazság" pedig azt jelenti, hogy a ruhák elég szárazak ahhoz, hogy összehajtva bekerüljenek a fiókokba és a ruhászszekrénybe. Azokat a ruhákat, amelyeket a program végén azonnal viselni szeretne a "Viseleti szárazság" szintre állítsa be, amely a legintenzívebb és teljesen eltávolítja a nedvességet.

 • Raktárkészlet
  0 db
  Cikkszám
  AQDa
Webáruház készítés