Új jelszó kérése
Kategóriák
Termék részletek


Hotpoint - Ariston AQD1171D 697ID Mosó - Szárítógép

ÚJ
Új (szépséghibás)
Raktárkészlet: 0 db
 Hotpoint - Ariston AQD1171D 697ID Mosó - Szárítógép
 • Hotpoint - Ariston AQD1171D 697ID Mosó - Szárítógép
 • Hotpoint - Ariston AQD1171D 697ID Mosó - Szárítógép
Hotpoint - Ariston AQD1171D 697ID Mosó - Szárítógép
 • Hotpoint - Ariston AQD1171D 697ID Mosó - Szárítógép:

  Mosási kapacitás: 11 Kg
  Max. szárítási kapacitás: 7 Kg
  Maximálisan elérhető centrifugálási sebesség : 1600 fordulat/perc
  Energia hatékonysági osztály : A
  Mosási hatékonysági osztály : A
  Centrifugálási hatékonysági osztály : A
  Dinamikus Inverter Motor - különösen csendes és tartós
  Gőz funkció
  Super Silent technológia
  Anti allergén program
  Nagy Titanum dob

  Fő funkciók:

  Woolmark Platinum Care
  Super Wash
  Hőmérséklet-szabályozás
  Késleltetett indítás
  Vasaláskönnyítő Gomb
  Extra öblítés
  Automatikus fogyasztás-szabályozás
  Selyem program
  Baba program

  Szín: Fehér
  Méretek: Szélesség: 59,5cm; Magasság: 85cm; Mélység: 61,6cm
  Súly: 75,6 kg

  High Definition (HD) Technológia
  A HD technológia kimagasló eredményt garantál megőrizve a ruhák eredeti szépségét. A Hotpoint által szabadalmaztott speciális Anti Stain folteltávolító eljárás segítségével még könnyebben eltávolítható a 20 legmakacsabb folt típus. A Hydro Thermal technológia a mosásban és Heat Profile technológia a szárításban nem csupán tökéletes eredményt biztosít, de tovább megőrzi a ruhák színének élénkségét miközben energiát takarítunk meg és védjük a környezetet.

  Woolmark Platinum Care gyapjúápolás
  A Woolmark Platinum Care a Woolmark Company legmagasabb minősítése, mely csak azokat a márkákat illeti meg, amelyek olyan magas minőséget érnek el, hogy mosógépei a "kizárólag kézi mosás" címkével ellátott ruhákat is ki tudják mosni. Ez az eredmény egy egyedi, szabadalmazott mosási rendszernek köszönhető, amely nem roncsolja a szöveteket és ezáltal megtartja puhaságukat akár több, mint 20 mosás után is.

  Baba program
  A Baba program biztosan tökéletes eredményt nyújt még 40 °C -on is és teljes higiéniát biztosít a babaruhák számára, valamint törődik a baba bőrével és a szövetekkel is. A program több vizet használ, hogy tökéletesen feloldja a mosószert, optimalizálja a fertőtlenítő adalékanyagok hatóerejét és teljesen kiöblítse a ruhákból a mosószer maradványait.

  Vasaláskönnyítő opció
  Az Easy Iron opció segítségével a vasalás lényegesen könnyebb: a ruhaneműk szálai visszanyerik puhaságukat és a gyűrődések kismulnak, ezáltal megkönnyítve a vasalást.

  Selyem és függöny program
  A Selyem és Függöny program lehetővé teszi a legkényesebb anyagok, például selyem, viszkóz, sőt csipkék teljesen biztonságos gépi mosását az anyagok roncsolódásának veszélye nélkül. A lassú dobmozgás és a magasabb vízfelhasználás minimálisra csökkenti az anyagok dörzsölődését, kifogástalan eredményt biztosítva ezzel. A mosás utolsó fázisában különleges kezelésben részesülnek a ruhák, az extra öblítés gondoskodik minden mosószer maradvány eltávolításáról.

  Szárazsági szint érzékelő
  Különleges szenzorok beépítésének köszönhetően a mosó-szárítógép képes érzékelni a ruhákban maradt nedvességet és automatikusan leáll, amikor a kívánt szintet elérte. A lealacsonyabb szint a "Vasalási szárazság", ilyenkor a legmagasab a maradék nedvesség, mely a vasalást igénylő ruhaneműk számára ideális. Az "Akasztó szárazság" nedvességi szintje magasabb a ruhásszekrényben tárolhatónál. Ideális a ruhák vállfára akasztásához, ahol a szárítás optimális függő helyzetben fejeződhet be. A "Hajtogatási szárazság" pedig azt jelenti, hogy a ruhák elég szárazak ahhoz, hogy összehajtva bekerüljenek a fiókokba és a ruhászszekrénybe. Azokat a ruhákat, amelyeket a program végén azonnal viselni szeretne a "Viseleti szárazság" szintre állítsa be, amely a legintenzívebb és teljesen eltávolítja a nedvességet.

  Garancia: 12 hónap

 • Raktárkészlet
  0 db
  Cikkszám
  M02Pbt
  Státusz
  ÚJ    Új (szépséghibás)    
Webáruház készítés